keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

Strippibaarien etiketti

Käytöstavat kunniaan, niinhän se olikin! Tän postauksen ideana on tuoda yksityiskohtaisesti esiin miten näissä mestoissa kuuluisi käyttäytyä, mikäli ei ole aikaisemmin tullut käytyä. Mikä on sallittua ja mikä ei? No Assu selventää sitä nyt teille arvon lukijat hiukan...



Sinä kysyit: Aloitetaan tämä ihan alusta alkaen, juuri siitä kun seisot sisäänpääsyllä eli ovella matkalla sisään. Ensimmäisenä narikan kohdalla leukasi loksahtavat auki kun sisäänpääsyn hintaluokka on kaksikertaa kovempi kuin edellisessä kuppilassa? Ja narikkamaksukin kaupan päälle! Puolet porukasta kaikkoaa paikalta, mutta miksi?

Assu vastaa: Otathan ystävällisesti huomioon, että on olemassa strippibaareja ja klubeja. Kyllä, näissä on roimasti tuntuva hinta ero, sillä monesti klubit - jo ihan "normaalit" sellaiset ovat hinnakkaampia! Ja stripparimestat kun ovat vielä ns. "erikoismestoja" koska ravintolan tarjonta on normista roimasti poikkeava! Muistutan myös että erikoisravintolan ilmeen huomioiden niihin ei kannata lähteä ilman rahaa.. nämä paikat ovat tyyriitä!

Sinä kysyit: Ihan ahdistus pukkaa päälle jo seuraavan kerran tuskanhien kanssa kun saavun tiskille ja juomatkin ovat melko hinnakkaita.. sitten kimppuun hyökkää joku venakko käsikynkkään ja rupeaa vaatimaan rahaa ja juomista? Miksi pitää maksaa jos ei olla vielä mitään nähtykkään?

Assu vastaa: Juomien tilaaminenkaan ei kovin halpaa lystiä ole, joten siksi ne hinnat on mitä ne on. kannattaa muistaa ettei ne baarityöntekijätkään ilman palkkaa siellä heilu.. puhumattakaan niistä siellä olevista tytöistä!
Heidän työnkuvaansa kuuluu asiakkaille juttelun ja seuranpitämisen lisäksi tanssiesitykset tietyin väliaijoin omilla vuoroillaan sekä privashowt. Tyttöjen palkka koostuu täysin siitä että he myös sen itse tekevät! Heillä ei ole mitään erillistä palkkapäivää, vaan kaikki tehdään provisiona!
Juomien pyytäminen kuuluu tapoihin, ja asiakkaan on kohteliasta tarjota esim joku piccolo tytölle, koska he saavat siitä tippiä myös itselleen!

Sinä kysyit: Miksi minulle tultiin sanomaan että pitäisi tilata jotain juotavaa, siis alkoholipitoista? Onko näissä paikoissa joku juomapakko vai?

Assu vastaa: Normi hengausravintolat ja kahvilat on asia erikseen, mutta normisti tälläisissä eksoottisemmissa paikoissa on epäkohteliasta vain tulla istumaan ja tappamaan aikaa vesilasillisen kanssa.. ottaen jälleen paikan ilmeen huomioon. Striptease paikka ei ole seurusteluravintola, sitä varten on ne kahvilat sitten todellakin - ja normibaarit! Älä siis tuhlaa työntekijöiden aikaa natisemalla kalliista hinnoista yms!

Sinä kysyit: Mitä privaatissa tapahtuu? Mitä siellä saa tehdä ja mitä ei?

Assu vastaa: Privaatissa tyttö riisuu kaiken, lavashowssa jätetään stringit vielä päälle, mutta muuten kaikki riisutaan pois. Tyttöihin ei saa koskea, he antavat normisti esim. sylitanssin, tekevät rohkeita poseerauksia tms. Joissain paikoissa käteenvetäminen (niin että asiakas suorittaa sen itse) on sallittua, seksiä ei saa myydä eikä ostaa, ei käsihoitoja, ei suuhoitoja, kaikki tämä on ankarasti kielletty kaikissa paikoissa!

Sinä kysyit: Mitä strippibaareissa sitten on?

Assu vastaa: Herrasmiesklubi toisinsanoen eksoottisilla tanssishowlla varustettuna! Ei seksinmyyntiä missään muodossa!

Sinä kysyit: Miksi naiset vonkaavat kokoajan rahaa, mutta "heille ei käy mikään?"

Assu vastaa: Nämä mestat eivät ole bordelleja, joten koskea ei saa millään muotoa, katsoa ainostaan. Ei ole kohteliasta kajota toisen henkilökohtaiseen tilaan vaikka ne tissit siinä paljaana olisikin. Tytöt eivät ole "ostettavissa".
Rahaa he kinuavat koska he ovat siellä töissä. On epäkohteliasta olla antamatta tippiä, koska tytöt eivät siellä ilmaisiksi työskentele ja tanssi suinkaan. He tekevät kaiken rahan alusta asti itse provikkana, juomista ja privaateista heille tulee itselleen vain tietty osuus, joten suurin tulonlähde todellakin silloin on ne tipit! Älä siis tule tälläisiin paikkoihin JOS SINULLA EI OLE RAHAA!

Sinä kysyit: Onko pakko maksaa tippiä, jos ei pidä esityksistä? Ja kuinka paljon kerralla? Onko pakko maksaa joka shown jälkeen? Kelpaavatko kolikot? Entä ulkomainen valuutta?

Assu vastaa: Ei ole, mutta on kohteliasta ja kuuluu etiketin tapoihin, itse sen kuitenkin kukin asiakas päättää kelle tytölle tipin lahjoittaa! Kaikille ei tarvitse maksaa eikä samalle tytölle tietenkään putkeen, jos ei halua, toki sekin kyllä katsotaan hyviin tapoihin kuuluvaksi mutta.. noh.. kolikot kelpaa ja oikeastaan kaikki voimassa oleva virallinen valuutta maasta huolimatta. Normisti tipin määrä on viidesta eurosta setelinä ylöspäin. Setelin voi antaa joko tytölle tippikierroksella suoraan tai heittää lavalle shown aikana.
Lavalla heittämällä itse katsoisin olevan tyttöä kohtaan kunnioittavampi ele, joten hänen ei tarvitse lähteä shown jälkeen "kerjäämään" tippiä.

Sinä kysyit: Kun baarista lähtee saako tytön ottaa mukaan saatille?

Assu vastaa: Riippuu asuuko hän paikan omistamassa asuntolassa, tässä tapauksessa ei, mutta kyllähän sitä yhdessä jatkoille johonkin baaariin voinee lähteä lasillisille jos se molemmille on okei.

Sinä kysyit: Onko ks. paikoissa mitään muita asioita ja sääntöjä mitä pitäisi tietää?

Assu vastaa: Privaattihuoneisiin ei saa asiakas ominpäin mennä, ainaostaan tytön kanssa, henkilökunnan omiintiloihin sekä lavalle tangolle kieppumaan meno on myös kielletty. Tupakointi vain siihen tarkoitetulla paikalla, privaatissa ei saa tupakoida! Myös omien juomien juonti ja tuonti on kielletty!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti