sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

Kun strippareista tulikin jotain muuta kuin tanssijoita?

Asia mitä tässä blogissa ajattelin käsitellä tällä kertaa on melko arka, ja monelle henkilökohtainen. Itse en sitä kuitenkaan pysty nielemään. Enkä ilmeisesti osaa myöskään pitää suutani kiinni.. tai en vain suostu!? Olen tästä samasta asiasta jauhanut jo varmasti aikaisemmissakin postauksissa, mut nyt tuli fiilis et haluan nostaa sen kissan karvoineen kaikkineen pöydälle. Kysymys kuuluu..

Mitä otsikossa lukee? Varsin muuttunut käsite tänä päivänä?

Niin. Käsitellään tätä vähän erinäkökulmista. No ensinkin mä oon aina mieltänyt strippaamisen eroottiseksitanssiksi. Mulle maksetaan siitä että mä menen stagelle ja tanssien riisun itseni yleisön edessä. Koreografia on eroottisen ja pornahtavan vivahteikas, mutta asiakkaiden näpit pysyvät kurissa jopa siin kuuluisassa sylitanssi osiossa.

Aikaisemmin riitti kun vain otti rintaliivit pois ja näytti tissit, niin jengi repesi riemusta ihan täysin. Tänä päivänä enää mikään ei riitä asiakkaille vaan pitää osata vetää kaiken maailman temput ja liikkeet. Ja tietty ihan kaikkeen pitää suostua koska mehän olemme vain asiakkaan mielihyvän ja viihtyvyyden tae! Oh hell no fucking way that's not happening!

Nuo sanat oli osittain lainattu erään kolleegan suusta. Tottahan tuo on.. vaan toista se on tänä päivänä. Voinen sanoa että on ikävä vanhoja aikoja.. kaikki on vain vedetty vitusti liian äärinmmäisyyksiin.


Privaatissa sama homma. Tällä kertaa vain riisutaan ne nimettömätkin pois ja poseeraukset ovat ehkä joitain asteita rohkeampia. Asiakas ei koske tanssijaan jollei tämä anna lupaa. Jotkut vetävät käteen itse. Kymmenen minuutin päästä asiakas poistuu annettua tipin ja ja tyttö pukeutuu tullen heti perästä.

Jotkut asiakkaat ostavat tytöille juomaa privaattiin tai baarin/yökerhon puolelle. Niistäkin saa omat provikkansa. Mutta mikä v*ttu tämä käsihoito juttu on joissain paikoissa? Sen nyt vielä jotenkin ymmärtäisin että asiakas itse vetää privassa käteen, mutta että  työntekijän pitää tehdä se? Sehän on vielä laitontakin vissiin kaiken lisäksi jos en nyt ihan väärässä ole? Meinaan siis että jos se tapahtuu niin että asiakaspalvelutiskin/ kassan takana on joku muu kolmasosapuoli joka rahastaa ja ohjaa sitten asiakkaan tytön luo? Voin toki olla väärässäkin, mutta jostain taisin lukea että suomessa saa seksiä myydä muttei ostaa, etenkään jos siihen liittyy yritys? Yksityisesti tuo lienee sallittua? Hmmm, jo on tämäkin paska päässyt leviämään.


En vaan voi käsittää? Toisaalta mietin eikö Suomeen nyt jumalauta voitaisi avata joihinkin isompiin kaupunkeihin niitä laillisia bordelleja mihin nämä huorat voisi mennä laillisiin töihin? Miksi ne pitää sotkea ihan eri alan leipiin? Mua vituttaa aika paljon se että kaikki heti olettaa henkilön joka käy tanssimassa baareissa myyvät seksipalveluita? Hyi helvetti! Vituttaa myös näin kun niitä jatkuvia kyseleyitä kaiken maailman extrapalveluista tulee kokoajan?! Ne baarit ei ole edes tarkoitettu sellaisten hommien tekoon + sitten se tartuttaa kaikkien siellä käyvien maineen valitetavan usein myös paikan nimen..

Tää on vain mun mielipide, mutta musta on mautonta jos nainen alentuu joko jonkun muun tai vaikka vain olosuhteen pakosta tekemään noita extrahommia voidakseen tienata enemmän. Siis niin vaikka kukaan ulkopuolinen henkilö ei pakota. Mutta on niitäkin nähty ja kuultu toisilta tytöiltä eri paikoissa ollessani tanssimassa.  Raha ei koskaan saisi merkata niin paljoa. Valitettavasti joillekkin se vain merkkaa ja se on surullista että antaa itsensä siihen pisteeseen.

Itselle tuli ihan pahoinvoiva olo kun eräs tyttö kertoi miten oli ollut eräällä paikkakunnalla töissä ja liikkeen oli omistanut ulkomaalainen mies. Ei ollut äijä toiminut ihan puhtaat jauhot pussissa kun oli vaatinut tyttöjä tekemään kaikkea mikä ei todellakaan kuulu tämän ammatinkuvaan. Ei tyttö siellä kovin kauaa viihtynyt ja lopulta muutkin rupesivat karttamaan mestaa.
On oksettavaa kun "painostetaan" tekemään jotain sellaista joissan priva paikoissa mitä ei halua, ja sitten jos ei tee, saa lähteä muualle. Mutta miksi? Jos paikkaa kerran mainostetaan privaatti strippausmestana? No.. kaikesta huolimatta, siellä tapahtuu kaikkea ihan muuta.. miksei sitä voisi laillistaa bordellina? 

Olin eräällä klubilla joskus töissä ja sain erään tanssian privaatista vahingossa itseteosta kiinni. Kerroin hänelle ystävällisesti myöhemmin työvuoron päättymisen jälkeen että se itä hän asiakkaalle privaatissa teki ei ollut sallittua ja että hän voisi menettää työnsä klubillä tämän johdosta. Tyttö oli ulkomaalainen ja yritti perustella minulle että vaikka hän myy extroja se ei tee hänestä prostituoitua. Mielestäni vain käsihoitojen ja suuhoitojen tekeminen on seksipalveluiden myymistä ja se tekee ihmisestä tällöin prostituoidun. Ja se myöskin teki täysin tietämättömästä baarin pitäjästä parittajan. Jätin jutun siihen ja sanoin olevani tästä hiljaa jos hän lupasi että tämä ei toistuisi. Olin todella vihainen hänelle.


Onneksi se paikka ei ole enää pystyssä koska pitäjä ei ole hoitanut vissiin jotain lupajuttuja kuntoon. Myös eräs toinen kollegani kertoi joskus olleesa tanssimassa eräässä päiväprivana toimineessa paikassa jossa oli myös melko ankeat olot. Tytöt joutuivat tekemään ihan kaiken siivoamisesta lähtien itse. Jos ei tehnyt - tuli huutista. Ja mikään päiväpriva mitä tanssimiseen tulee niin se ei kuulemma ollut, sielläkin vähän pehmeästi sanottuna "painostettiin" tekemään noita extrajuttuja. Käsittääkseni täälläkin oli ulkomaalais omistaja? Enää ei tämäkään ole pystyssä.


Joten loppuun vielä pakko sanoa että toivon muiden tyttöjen muistavan nähä ohjeet, näillä pääsee pitkälle:

1. Työskentele vain suomalaisella omistuksessa olevalla mestalla, vältä ulkomaalaistaustaisia omistajia, toki sitten varmasti on okei kunhan hoitavat byrokratian yms kunnolla ja paikka pyörii muutenkin laillisesti

2. Älä tee työtä jos sinulle maksetaan suoraan palkkiokassasta pimeästi eikä sinulta pyydetä verokorttia tai y-tunnusta, riski hyväksikäyttöön ja muuhun kasvaa, eikä sinulla myöskään ole mitään työntekijälle kuuluvia oikeuksia ilman virallista todistusta, pyydä myös aina virallinen työtodistus paikasta, mikäli et sitä saa kannattaa ehkä ottaa asia esille. Sinulla on oikeus myös työsopimukseen kirjallisena mikäli työskentelet jossain paikassa pidempään

3. Jos olet okei extrajuttujen kanssa niin that's fine, mutta jos et ole, suosittelen pysymään vaik virallisillä stripteaseclubeilla ja baareilla. Monet privamestat on vähän niin ja näin noiden juttujen kanssa. Kannattaa myös sitten nuo extrajutut pitää poissa klubeilta ja tehdä niitä vain omana vapaa-aikana yksityisesti

4. Sun ei koskaan tarvitse antaa kenenkään manipuloida tai painostaa sua tekemään yhtään mitään sellaista mitä et itse halua tai mikä ei mielestäsi kuulu työnkuvaasi ottaen paikan nimen ja yleisilmeen huomioon

5. Jätä myös menemättä paikkoihin joista olet kuullut varoitteluita tai että paikka on todennäköisesti lähiaikoina menossa kiinni lopullisesti, riskinä on että palkkaasi ei makseta konkurssin takia koskaan sinulle ja häviö voi olla aika kirpaiseva toisinaan

6. Mikäli havaitset että kaikki ei ole okei tai huomaat selkeää väärintoimintaa, ilmoita asiasta tarvittaessa baarinpitäjälle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti