maanantai 7. elokuuta 2017

Blog it: Parhain vs pahin?

Multa kysyttiin että mitkä on olleet mun parhaimmat ja mitkä pahimmat kuvaukset? Tätä kun sitten rupesi miettimään niin totesin että ompa kiva postaus aihe joten päätimpä toteuttaa tylsyyttäni.

Niin se parhain? Oikeastaan ei tartte kovinkaan kauan miettiä kun jo kyllä keksii että ehdottomasti mun ja Sinfulin pätkä. Se on ollut onnistunein tähän mennessä niin äänenlaadun, kuvanlaadun sekä muutenkin näyttelemisen ja materiaalin kannalta. Lisäksi sen tekeminen oli kivaa ja noh.. nautinnollista koska tytöt tietää mistä tytöt tykkää! ;)

Entäpä pahin? Tätäkään ei kovin kauaa tarvitse pähkäillä. Moni varmasti yllättyy nyt, mutta edes Lotharin kanssa tehdyimmät ei ole olleet niitä pahimpia. Niitä on vain yksi jota voin sanoa kamalaksi kokemukseksi. Se oli tuo Mäntyharjun keissi. Oli vaan niin jäätävää koko touhu, eikä itsellä oikein tuntunut lähtevän koko homma liikkeelle mitenkään. Henkilökemiat ei vain kohdanneet millään tapaa mulla kenenkään näistä näyttelijöistä kanssa.

Tuntuu jälkeenpäin tosi pahalta, mutta olin juurikin noihin aikoihin alkanut itse vaikuttaa jonkun verran siihen että kenen kanssa tein ja mitä. Olin siis aika pitkälle itse valinnut vastanäyttelijät omalla kohdalla, mutta nyt ei käynytkään niin. Onneksi setti saatiin jotenkin pelastettua, mutta, noh.. hävettää. Oli multa kyllä tosi epäammattimaista, mut minkäs teet, ei  itseään vaan voi pakottaa tekemään jotain mitä ei halua tai mikä ei tunnu hyvältä. Olen sentään oppinut sallimaan sen itselleni - kunnioittamaan omaa tahtoa ja kroppaa. Jos ei natsaa niin ei natsaa ja sillä sipuli.

Sittemmin siirryinkin videotuotannosta kokonaan pois kameran taakse, ja eteen suuntasin vain pornomallina. Liikkuva kuva on jo historiaa. Tosin materiaalia mitä on tullut tehtyä jo pitkän aikaa sitten tullaan edelleen julkaisemaan, kunhan saa niitä pätkiä valmiiksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti