maanantai 11. heinäkuuta 2016

Ihminen sen kaiken takana

"Ne keskustelut alkaa aina samalla tavalla saman kaavan mukaan ihan juuri niinkun ne päättyykin. Mun luo kävelee ihminen joka näkee mussa pelkän seksiobjektin ja kuvittelee täten voivansa sanoa tai kohdella mua miten huvittaa."

Astelen eräänä kauniina kesä päivänä baarin tiskille ja tilaan juoman. Jään tiskille odottelemaan pian sinne saapuvaa kaveriani. Siemailen drinksuani ja selaan puhelintani samaan aikaan huomaten kuitenkin sivusilmällä minua lähestyvän hahmon.
Meinaan jo kohottautua moikatakseni kaveriani mutta sitten huomaan että edessäni onkin täysin minulle tuntematon ihminen.

"Mitäs noin kaunis nainen tekee tähän aikaan vuorokaudesta täällä ihan yksin?"

Yksin? Mitä helvettiä? Mies saa itsensä kuullostamaan aivan kun joltain sadun punahilkan sudelta. Kuvottavaa!

"No eihän tässä, itseasiassa mä odotan juuri mun kaveria saapuvaks-- ai sä istut siihen?"

Tuntematon minä en hänelle kuitenkaan ole, vaan ilman mitään esittelyitä hän istuu viereeni kysymättä edes että onko siinä vapaata. Sitten hän avaa suunsa ja alkaa puhua. Hän laukoo suoraan että on löytänyt minut sivustolta x ja että hän on aina fantasioinut harrastavansa irvokasta seksiä juuri minunlaiseni naisen kanssa. Kiusallinen tilanne kerrassaan. Mietin mielessäni miten miehellä voi olla pokkaa tulla julkisesti avautumaan yks kaks noin tuosta vaan jotain intiimeitä fantasioitaansa baarissa?! Periaatteessa täysin tuntemattomalle ihmiselle!

Kerron hänelle uudestaan tällä kertaa vähän napakammalla äänellä että odotan kaveriani ja että vieressäni oleva paikka on "varattu". Mies ei kuuntele joten hymyilen hiukan kiusaantuneesti yrittäen peittää ärsyyntymistäni ja poistun tupakka koppiin. Palatessani hän istuu edelleen tiskin edessä kiskoen varmaan kuudetta tuoppiaan alas kurkusta. Kävelen juomani kanssa läheisille sohville istumaan ja toivon ettei mies tulisi siihen.
Onneksi kaveri saapuu juuri ajallaan pelastamaan tilanteen. Istumme alas ja alamme puhua omia juttujamme. Kysen häneltä kuulumisia kun havahdun siihen että sama äskeinen mies istuuntuu sohvalle seuraamme.

Tällä kertaa hän aloittaa saman soopan toteamalla alkuun että:

"Anteeksi, mutta minä tuun tähän teidän kanssa istumaan. Kaksi kaunista naista tässä istuu hehehe..."

Mies rupeaa ehdottelemaan jotain seksin ja rahan väliltä. Nyt riittää minulle.
Joo-o.. hetken aikaa annan kiukkuni tasaantua. Totean miehelle rauhallisen kylmällä äänellä että olisi ensin kohteliasta pyytää saako seuraan istua ja koska sen nyt ei kuitenkaan sovi, sillä haluaisimme olla kahdestaan. Arvatkaa uskooko mies? Ei. Siinä vaiheessa nousen sohvilta seisomaan ja karjaisen että olisi kolme kallista sekuntia aikaa painua v**tuun siitä!

Mies nousee sohvalta pelokkaan ja hämmentyneen näköisenä ja toteaa sitten loukkaantuneena ettemme tajua mitä jätimme käyttämättä. Totean ettei meistä kumpikaan ole prostituoitu ja että hänen puheenaiheensa olivat enemmänkin loukkaavia ja tungettelevia samoin kun hänen asenteensa.

Seuraavana päivänä saan alastonsuomeen joltain mieheltä alhaiseen sävyyn kirjoitetun viestin jossa kerrotaan mun olevan tyly miehiä kohtaan. Jaa millä perusteella? Mä ensin kerron ystävällisesti että en halua seuraa, odotan sitä jo ja että vieressäni oleva paikka on varattu. Sitten istun kaverini kanssa kahden jutellen omia juttujamme ja hän tuppautuu siihenkin täysin kysymättä edes että onko se ok jos hän istuu alas kanssamme? Tässäkin kohtaa totean että voisiko herra nyt vain poistua ystävällisesti? Mielestäni on ihan ok jo siinä kohtaa kun ruvetaan ehdottelemaan jotain todella alhaista niin korottaa se äänen volyymi ja käskeä painumaan hiiteen jos ei jo kahdella ekalla kerralla mennyt jakeluun.

Tokihan ei voida yleistää, kaikki miehet eivät ole tälläisiä, olen myös törmännyt todella ahdisteleviin ja seksinnälkäisiin naisiin jotka ei oikein ymmärrä sanaani ei ja sen merkitystä. Seksi on kiva asia ja nautin siitä, mutta liian tungetteleva ja ainoastaan sen yhden perässä oleva henkilö on kyllä  todella luotaansa pois työntävä. Ei kiitos.


Mua häiritsee se että jotkut ei näe sen työ minän taakse edes sentin vertaa. Sielläkin on se joku ihminen joka pyörittää sitä samaa arkea kuin itse henkilökin. Näitä tapauksia riittää. Viimeisin taisi olla joku tuntuematon äijä joka ensin selvinpäin (kun samaisesta aiheesta juteltiin) oli mukamas niin samaa mieltä mun kanssa asioista, mutta siinä sitten humaltuessaan päätti vähän viattomasti silitella reittä (inhon puistatus) ja taputella perseelle. Olisi  tehnyt mieli lyödä tuopilla niin kovaa päin naamaa että keneltäkään ei olisi jäänyt huomaamatta.

Joten. Muista tämä! Sulla joka tätä luetkin voi olla halusi, himosi, fantasiasi. Se on okei jakaa ne, mutta sulla ei ole jumalauta oikeutta tulla toisen iholle saatika sanoa tai käyttäytyä miten huvittaa. Kaikille se ei ole okei vaikka sulle se ehkä onkin.

Jakamisen voi tehdä hienovaraisemmin ja ehkä mieluummin sellaisen ihmisen kanssa johon on vähän jo tutustunut ja tietää että tämä on samalla aaltopituudella noistakin jutuista. Täysin tuntematonta tunkin kiinnostaa kuulla ketä olet pannut ja missä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti