tiistai 13. joulukuuta 2016

Miss Bomber 2017 Finaali

Okei no nyt sitten vihdoin ja viimein sain kun sainkin aikaiseksi tehdä tän postauksen. 
Bomberin finaali järjestettiin siis Malmin lentokentällä. 
Edellisenä päivänä testailin kotona meikit ja hiukset valmiiksi. Moni varmasti myös huomasi että rastat otti ja lähti. Kisaan niitä ei enää saanut kunnostettua nätin näköiseksi, joten päätin sitten leikata ne pois ja ajaa pään lähes kokonaan hiuksista pois, koska rastatakkuja ei enää auki saanut. Kaverilta luojan kiitos löytyi pelastus peruukki!


Tulimme kaverini kanssa paikan päälle hivenen etuaikaa ja jouduttiin odottelemaan muita. Oltiin myös vähän koko porukan saavuttua vähän hukassa että minne piti mennä valmistautumaan.



Kun lopulta oikea paikka löytyi alkoi laittautuminen. Meikkaaja kävi kaikki tytöt läpi ja laittoi tarvittaessa myös hiukset sekä ehosteli meikkejä. Sitten aloitettiin lavahaarjoitukset.





Muutaman kerran kytiin tuleva ohjelma numero läpi ja että missä järjestyksess lavalle mennään ja mitä tehdän. Haastattelu kysymykset myös setvittiin.
Ensin tapahtumassa oli vuorossa ulkonumero jossa käytiin esittäytymässä yleisölle sekä heiluteltiin ruutulippua.


Sen jälkeen oli bikini ja alusvaatekierros ja viimoisena kierroksena mekko päällä lavalle sekä voittajan julkistus,



Tämä tyty oli aivan ihana ja lähdettiin jatkoille vielä bäkkärille bailaamaan. Oli huippu kivaa!



Ja sitten ne toisetkin kuvat...








Oma kohtaisena kokemuksena oli antoisa ja opettava, tytöt oli tosi mukavia ja hyvin tultiin juttuun keskenämme. Ei ollut mitään sisäistä kilpailua tai sen tuntua ja kireyttäkään ilmapiirissä havaittavissa.

Baarista päästyä kuluttelin vielä parisen tuntia aikaa huidellen siellä täällä ennenkun hyppäsin ekaan aamulla lähtevään junaan ja kohti kotia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti