torstai 4. elokuuta 2016

Mielenterveyden hoitoa

Shoppailin  tuossa taas vittuillakseni parit uudet kengät, muutamat piilarit ja housut. Jee. Jee. Jee.
Nuo ylipolvensaappaat on ihan hitsin kätevät tuossa tangolla koska ne antaa todella hyvän pidon. Pentagrammilla, ristillä ja kallolla ketjun kera koristellut piikikkäät kiilakorot on kivat ja kevyet kävelykengät sekä uudet Demonian plattarit saa odottaaa kaapissa syksyyn. Lyhyt vartisten poppojen metsästys on viimein päättynyt! Löysimpäs kjeh kjeh! Ihanat ja punaset piikkarit bongasin kaveriltani edullisesti.

PVC housutkin saapuivat viimein. Sääli vain että noita ei tule käytettyä juurikaa kun syksyisin, kesällä saisi lämpöhalvauksen torsosta alaspäin nuo jalassa.











Piilarit shoppasin jälleen ulkomailta, koska suomesta ei tunnu enää oikein koskaan saavan sellaisia kun hakee. Kaikki linssit mitä on myytävänä on täysin tysiä ja pelkistettyjä.
Itselle löytyi tuollaiset kokonaan sokaisetvat ja silmän valkoiseksi peittävät linssit, uv valossa kokonaan siniseksi muuttavat ja sitten mustat piilarit punaisilla reunuksilla unohtamatta cyberista hommattuja puna keltaisia ihanuuksia!






Kesät on myös aikaa itsellä jolloin iskee pakollinen tarve hommata jumalattomasti kaikkia perustoppeja. Ne vaan on käteviä kun ne voi sujauttaa melkein minkä tahansa muun vaatteen alle, esim. itsella suosiossa olevan verkkopaidan.


Cubus oli niin must..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti